Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή Μετρητοίς και παραλαβή από το κατάστημά μας. Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kubos.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα ΚΥΒΟΣ.

2. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας μετρητοίς κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε με επιβάρυνση 1,30€.

B. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ: Mε υπηρεσία ταχυμεταφορών. Τα ελάχιστα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ (εξαιρούνται τα ογκώδη ή βαριά δέματα). Σ’αυτή την περίπτωση η αποστολή γίνεται με Γενική Ταχυδρομική και κόστος αποστολής 6,00€. Για αγορές άνω των 99€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

3. Με πιστωτική κάρτα VISA , MASTERCARD, MAESTRO που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα Κατά την διαδικασία πληρωμής θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και έπειτα τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR03 0171 6180 0066 1810 4908 816

Δικαιούχος λογαριασμών: ΖΟΠΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με email στο info@kubos.gr το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου και είναι αυτός που αναφέρεται στην ανωτέρω ενότητα 2.)